Re-Base App

Om de re-integratie activiteiten zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze cliënten werken wij met een online tool,  namelijk de Re-Base App.
Middels deze app maken wij het mogelijk om via een veilige omgeving contact te kunnen hebben met onze cliënten, 
maar ook om ze te voorzien van de juiste handvatten voor de zelfredzaamheid. 

Gaat u aan de slag met de Re-Base App? Bekijk dan even de instructies in de video. 
Heeft u toch nog vragen, aarzel dan niet en contacteer ons gerust.
 


Inloggen

Per mail ontvangt u van ons een uitnodiging hoe u een account kunt aanmaken. Vervolgens kunt u inloggen. Heeft u problemen met inloggen neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Startscherm

Zodra u bent ingelogd ziet u het startscherm van de Re-Base App. Vanuit dit startscherm navigeert u naar de onderdelen die u graag wilt zien. Het bovenste gedeelte is het dashboard. Het onderste (rode) gedeelte kunt u alles acties inzien, uw taken en bestanden.


Profiel

In de Re-Base App ziet u het profiel van uw trajectbegeleider. Hierin vindt u aanvullende informatie over de aanwezigheid en bereikbaarheid van uw trajectbegeleider.

Chat

Via de chatfunctie kunt u gemakkelijk een bericht sturen naar uw trajectbegeleider. Zodoende blijft alle informatie AVG-proof. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van Whatsapp. 


Taken

Beheer in de Re-Base App uw eigen taken. Met het plusje rechts onderin voegt u nieuwe taken toe en met het potloodje links onderin past u ze aan. De zwarte pijltjes geven u de mogelijkheid om de taken uit te klappen. Is een taak voltooid? Klik dan op het vierkantje voor de taak om deze af te vinken. 

Bestanden

Om u van alle nodige informatie te kunnen voorzien maken wij gebruik van de bestanden functie in de app. Hierin worden ook opdrachten voor u klaar gezet om u handvatten mee te geven voor uw zelfredzaamheid. Hulp nodig?  
Niet kunnen vinden waar u naar op zoek was? Voor vragen over de app die niet op deze pagina teruggevonden konden worden kunt u contact met ons opnemen. we helpen u graag verder.