Werknemers

Een baan vinden die perfect past bij jouw talent en bij jouw kunnen. Dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Is een baan fysiek te zwaar of raak je mentaal overbelast? Dan pleeg je roofbouw op je lichaam en zul je uiteindelijk niet meer in staat zijn om die functie te vervullen. Koers Oost Mobiliteit kan jou dan goed ondersteunen en begeleiden naar een baan die wel goed bij jouw talent en kunnen past. 

 

Doortastend

Onze aanpak is persoonlijk. Mensgericht. Natuurlijk gaan we met jou in gesprek over jouw wensen, werkervaring, opleiding en eventuele obstakels die jouw re-integratie op de arbeidsmarkt in de weg staan. Maar we zetten altijd een extra stap. Willen graag weten bijvoorbeeld wat jou écht bezighoudt. Hoe jij jouw loopbaan wilt vervolgen. De antwoorden op die vragen leveren ons vaak een schat aan informatie op. Waardoor wij veel gerichter kunnen adviseren over werk.
Lees hier meer over onze diensten >>

  

Netwerk

Eén van onze succesfactoren is een breed netwerk van bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsorganisaties in de regio. Potentiële werkgevers, waar jij misschien aan de slag kunt. Koers Oost is ook actief in de uitzendbranche en beschikt met Koers Oost Uitzendbureau over dat netwerk in Oost-Nederland.  We zijn zelfs bijzonder thuis in en rondom Oldenzaal, Rijssen, Enter, Almelo en Zutphen.

Vacatures

Wil jij alvast zien welke vacatures we beschikbaar hebben? Kijk dan bij Koers Oost Uitzendbureau. Maar…re-integratie is maatwerk. Wil jij meer weten? Bel of mail ons!


Meer weten?

Als jij na het lezen van deze informatie meer geïnteresseerd bent geraakt naar de mogelijkheden die wij jou met Koers Oost Mobiliteit kunnen bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. 


Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen: